22. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Obavijest KK Zadar za utakmice s Cibonom i FMP-om

2 min read

Utakmica 20. kola HT Premijer lige između Zadra Cibone igrati će se u petak, 4. veljače s početkom od 18 sati. Za taj susret biti će otvoreni ulazi dvorane Krešimir Ćosić. Radi ograničenog broja dozvoljenih gledatelja u prodaji su kao i do sada samo ulaznice za tribine i prsten, a VIP Press i obiteljski VIP popunjeni su do maksimalnog broja dozvoljenih mjesta pretplatnicima stoga te karte neće biti u prodaji. Blagajna za prodaju karata raditi će na dan utakmice od 10 do 18:30, a ulaznice možete kupiti i putem interneta na linku.

Radi zauzetosti dvorane na Višnjiku, utakmica 19. kola AdmiralBet ABA lige između Zadra FMP Meridian odigrati će se u dvorani Jazine u nedjelju, 6. veljače u 17 sati. Radi malog broja dozvoljenih gledatelja radi ukupnog kapaciteta dvorane, u prodaju će biti pušteno 100 ulaznica, a svi pretplatnici imati će dozvoljen ulaz i time će 20% dozvoljenog kapaciteta biti popunjeno. I za ovaj susret ulaznice možete kupiti na blagajni ispred dvorane Krešimir Ćosić u petak od 10 do 18:30 i u nedjelju, na dan utakmice od 10 do 17. Naravno moguće je svoju ulaznicu kupiti i online putem ovog linka.

Za obje utakmice bitno je napomenuti da SVI gledatelji moraju imati:

  • Važeću Covid potvrdu (EU digitalna Covid potvrda, negativan BAT/PCR test, važeća potvrda o preboljenju)
  • Osobnu iskaznicu
  • Kupljenu kartu/godišnju pretplatu
  • maskicu za lice

Testiranje možete obaviti na lokacijama Pupillam zdravstvene ustanove: kod autobusnog kolodvora (od 7-20 h), na Boriku (petak od 7-11 h, nedjelja od 17-19 h), na Relji i Poluotoku (petak od 7-11 h, nedjelja od 17-19 h)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

twenty − three =