18. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

NK Sabunjar – Uzbuđenje raste jer se treninzi uskoro vraćaju, otvoreni upisi za nove mlade talente

2 min read

Nogometni klub Sabunjar, s bogatom poviješću i tradicijom, priprema se za uzavrele trenutke na terenu. Sve je spremno za početak novog nogometnog poglavlja, jer je za samo tjedan dana zakazan povratak treninzima. Očekivanja su visoka, a entuzijazam među igračima, roditeljima i navijačima raste iz dana u dan.

No, to nije sve što ovaj klub ima za ponuditi. NK Sabunjar poziva sve rođene od 2006. do 2017. godine da se pridruže njihovim redovima. U potrazi su za novim mladim talentima koji će se pridružiti postojećem timu i donijeti svježu energiju na teren. Svi su dobrodošli, bez obzira na prethodno iskustvo, jer klub vjeruje da svatko ima priliku postati istinski sportski as.

U sklopu kluba formiraju se različite skupine, svaka prilagođena uzrastu i vještinskoj razini djeteta. Tako će najmlađi započeti svoje sportsko putovanje u skupini “Papaline”, dok će stariji imati priliku pridružiti se skupinama “Tići”, “Mlađi pioniri”, “Pioniri” i “Kadeti”. Tu su i “Papaline”, posebna skupina za natjecatelje i prednatjecatelje.

NK Sabunjar nije samo nogometni klub, to je prava sportska obitelj. Ove sezone klub je podigao uvjete rada na još višu razinu kako bi pružio najbolje moguće uvjete za razvoj mladih igrača. Uz glavni teren s prirodnom travom, klub se može pohvaliti i novim pomoćnim terenom s umjetnom travom. To će osigurati dodatne mogućnosti za treninge i utakmice, stvarajući idealno okruženje za sportski napredak.

Jedna od ključnih faza ove sezone bit će fokus na razvoju najstarijih igrača – kadeta. Prošla sezona nije bila laka za ovu skupinu, ali klub se okreće novim izazovima. Treneri i uprava kluba rade naporno kako bi potaknuli natjecateljski duh i strast prema nogometu među kadetima. Vjeruju da će s pravim pristupom i predanim radom, ova generacija kadeta biti pravi uzor mlađim igračima u klubu.

NK Sabunjar poziva sve roditelje i mlade nogometaše da se priključe i budu dio ove sportske priče. Klub nudi vrhunsku sportsku infrastrukturu, mlade i školovane trenere te priliku za razvoj vještina i talenata. Upisi su u tijeku, stoga ne oklijevajte i iskoristite priliku za postati dio nogometne obitelji NK Sabunjar.

Foto: Facebook/ NK Sabunjar – Škola nogometa