25. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Najava Baške Oštarije Trail 2024: Spektakularna Atletska Utrka

1 min read
Sky_BOŠT_2024_Baške_Oštarije_Trail

Atletski klub Velebit u suradnji s Općinom Karlobag i Parkom prirode Velebit s ponosom najavljuje četvrtu po redu trail utrku na Baškim Oštarijama – Sky BOŠT 2024, koja će se održati 8. lipnja 2024. godine. Ova izuzetna sportska manifestacija privlači zaljubljenike u trčanje i prirodu iz cijele regije.

Ova nezaboravna utrka nudi tri različite staze, prilagođene različitim sposobnostima i ambicijama natjecatelja:

  1. Family Time: Utrka ukupne dužine 7 km, idealna za sve zainteresirane trkače i hodače koji žele uživati u prirodi i aktivnom odmoru s obitelji.
  2. BOŠT 4 You: Utrka ukupne dužine 11 km pruža priliku trkačima da istraže ljepote srednjeg Velebita i dožive čari jedne od najljepših staza u regiji.
  3. Sky BOŠT: Najizazovnija utrka ukupne dužine 30 km, namijenjena trkačima spremnima na vrhunski izazov. Počinje na razini mora u Karlobagu, a završava na Baškim Oštarijama, s ukupnim usponom od 2300 m.

Svi sudionici dobit će bogati startni paket koji uključuje novčane nagrade za najbrže trkače, nagrade sponzora, finišerske medalje, pamučne majice s logom utrke, obrok i piće nakon utrke, te posebne delicije poput Velebitskog piva i ličke štrudle. Također, osigurano je i GSS osiguranje za sve sudionike.

Pozivamo sve ljubitelje prirode, adrenalina i sportskog duha da se prijave na linku: Prijavite se ovdje!

Ova nevjerojatna utrka pružit će nezaboravno iskustvo i priliku za povezivanje s prirodom i zajednicom, stoga ne propustite priliku biti dio Sky BOŠT 2024!