15. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Mateo Pilat i Tonka očaravaju novom pjesmom “Ovo će boljet”

2 min read
Mateo Pilat i Tonka tijekom snimanja videospota za Ovo će boljet

“Ovo će boljet” je nova pjesma u kojoj se susreću dva izvanredna glazbena talenta – Mateo Pilat i Tonka. Ova pjesma donosi spoj snažnih vokala i sinergije, stvarajući jedinstven i emotivan doživljaj za sve one koji ju slušaju.

Intenzivna sinergija i emocije

Mateo Pilat i Tonka udružili su snage u pjesmi “Ovo će boljet”, koja istražuje univerzalne teme boli i ljubavi. Mateo Pilat opisuje pjesmu kao nešto što su svi doživjeli barem jednom u životu. “Osjećaj da će se srušiti svijet ako prođete kroz vrata i zatvorite ih za sobom – zapeli ste u nekom limbu i jednako je teško otići i ostati. Beskrajno sam sretan da sam ovu pjesmu snimio s Tonkom! Ona je od nastanka pjesme bila jedini izbor i sve se posložilo na najbolji mogući način,” rekao je Mateo.

Tonka, poznata članica grupe Pavel, dodaje: “Ova suradnja me oplemenila i mislim da smo napravili sjajnu stvar, jednu predivnu pjesmu koja bi se mogla svidjeti ljudima. Hvala Ines Prajo i Arijani Kunštek na predivnoj pjesmi i predivnom druženju.”

Umjetnički pristup glazbi i vizualima

Pjesma “Ovo će boljet” ističe se sporijim ritmom i pop zvukom, dok istovremeno odiše umjetničkim pristupom kako u glazbi, tako i u videospotu. Videospot, režiran u crno-bijelim i crvenim tonovima, stvara atmosferu introspektivnosti i melankolije. Crno-bijeli kadrovi naglašavaju emotivnu težinu pjesme, dok crveni tonovi dodaju sloj strasti i intenziteta.

Mateo Pilat je postao poznat široj publici kroz natjecanje u popularnom showu “The Voice”, gdje je svojim izvrsnim vokalnim sposobnostima osvojio srca gledatelja. Njegov snažan i emotivan glas savršeno se uklapa u atmosferu ove pjesme, dok Tonkin glas unosi poseban pečat i dodatnu dubinu.

Zaključak

“Ovo će boljet” je pjesma koja će zasigurno pronaći svoje mjesto među ljubiteljima glazbe. Sinergija između Matea Pilata i Tonke, njihovi snažni vokali i emotivan pristup temama boli i ljubavi, čine ovu pjesmu nezaboravnim glazbenim iskustvom. Pjesma je već dostupna za slušanje, a videospot vizualno oduzima dah i dodatno pojačava doživljaj.