16. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Luka Buljat i Šime Buterin okitili se zlatom na Mastersu

1 min read
Pikado_Masters_turnir_Pobjednici

U subotu, 23. ožujka, održan je posljednji u nizu od četiri Masters pikado turnira, koji su organizirani pod okriljem lokalnog pikado saveza. Događaj se odvio u B-Baru u Briševu, privlačeći mnoge ljubitelje ove popularne igre iz cijele regije.

Disciplina Cricket otvorila je natjecanje, s impresivnih 36 prijavljenih igrača koji su se nadmetali za prestižne titule. Na kraju je titulu prvaka osvojio Šime Buterin iz kluba CERODOL, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Bruno Surać iz kluba LAV MURVICA te Ivan Buterin iz kluba NOVI BOKANJAC.

Nakon toga, uslijedila je uzbudljiva disciplina 501 DO, opet s istim brojem prijavljenih natjecatelja. Luka Buljat iz kluba ZEMUNIK zaslužio je prvo mjesto, dok je Šime Buterin ponovno zabilježio odličan rezultat, osvojivši drugo mjesto. Treće mjesto pripalo je Stipanu Mijoloviću iz kluba NOVI BOKANJAC.

Slijedi završni turnir koji će se održati 20. travnja u Caffe baru Magnum, na kojem će se okupiti 16 najboljih igrača iz sva četiri održana Masters turnira. Ovo je veliki korak naprijed za pikado zajednicu, s obzirom na impresivan broj od gotovo 100 sudionika u ovogodišnjim turnirima.