13. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Kralo se što se stiglo

2 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 50 godina kojeg se sumnjiči za krađe.

Sumnjiči ga se da je 20. lipnja 2023. godine u Ulici Put Murvice iz trgovine trgovačkog društva otuđio parfeme ukupne vrijednosti oko 150 eura.

Također ga se sumnjiči da je 07. veljače 2023. godine u Šibenskoj ulici iz trgovine trgovačkog društva otuđio razne cigarete vrijednosti oko 240 eura, te da  je 07. lipnja ove godine u Ulici Franka Lisice otuđio psa njemačkog ovčara u vlasništvu 60-godišnjaka.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 50-godišnjaka, nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava.

Teška krađa

          S utorka na srijedu, 20./21. lipnja na Ižu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio novac, razne cigarete te alkoholna pića.

         Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelje je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa srijede na četvrtak, 21./22. lipnja u Ninskom Dračevcu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete.

         Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelje je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa

          U posljednja dva dana u Sv. Filip i Jakovu nepoznati počinitelj je sa plovila u vlasništvu 68-godišnjaka otuđio vanbrodski motor.

         Materijalna šteta je oko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U srijedu, 21. lipnja u Zadru na predjelu Borika nepoznati počinitelj otuđio novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu maloljetnika.

Materijalna šteta je više desetaka eura, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.