20. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

KK Brodarica osigurala četvrtfinale LIKAR Krombachera nakon pobjede nad KK Zaglav Dugi otok

1 min read
KK_Brodarica_vs_KK_Zaglav_Dugi_otok_LIKAR_Krombacher_pobjeda

Foto: KK Brodarica

U dinamičnoj košarkaškoj atmosferi na terenu ŠC Višnjik, dvorana 3, KK Brodarica ostvarila je važnu pobjedu nad ekipom KK Zaglav Dugi otok rezultatom 64:46. Utakmica je bila žestoka borba za prolazak u četvrtfinale LIKAR Krombachera, a Brodarica je uspjela prelomiti utakmicu u trećoj četvrtini.

Iako je početak susreta obilježio čvrst obrambeni pristup Brodarice, Zaglav Dugi otok nije odustajao te je u drugoj četvrtini uspio smanjiti zaostatak. Međutim, treća četvrtina bila je ključna za konačan ishod utakmice, jer je KK Brodarica uspjela dominirati igrom i ostvariti značajnu prednost.

Unatoč glasnoj podršci koju su imali s tribina, igrači KK Zaglav Dugi otok nisu uspjeli zaustaviti nalet Brodarice te su na kraju morali priznati poraz.

Nakon završetka susreta, odmah je održan ždrijeb četvrtfinala, gdje je KK Brodarica saznala svog sljedećeg protivnika. Raspored četvrtfinalnih susreta bit će objavljen naknadno.

Ova pobjeda donosi KK Brodarici važan korak naprijed u natjecanju LIKAR Krombachera te ih stavlja u konkurenciju za daljnji napredak u turniru.