20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

ŽKK Zadar dominira protiv ŽKK Vodice s uvjerljivih 91:39

1 min read
zkk-zadar-uvjerljiva-pobjeda-protiv-zkk-vodice

Foto: ŽKK Zadar

U drugom kolu Lige za prvaka Prve ženske lige, ekipa Ženskog košarkaškog kluba Zadar demonstrirala je svoju snagu i kvalitetu pobijedivši ekipu Ženskog košarkaškog kluba Vodice rezultatom 91:39.

Utakmica, odigrana na terenu domaćina u Vodicama, započela je snažno, s ekipom Žkk Zadar dominirajući od početka. Već nakon prve četvrtine imale su značajnu prednost od 14 poena, a ta prednost samo se povećavala kako je utakmica odmicala.

Unatoč očekivanoj borbi od strane domaćina, ekipa Žkk Vodice nije uspjela odgovoriti na intenzivnu igru i visoku razinu košarkaške vještine koju su demonstrirale igračice Žkk Zadar. Nakon pravilnih taktičkih pristupa i iznimno uspješnih akcija, ekipa Žkk Zadar zasluženo je osvojila ovu utakmicu.

Treneri i igračice Žkk Zadar istaknuli su važnost fer i korektne igre koju su pokazale obje ekipe tijekom cijele utakmice. Također, čestitke su upućene ekipi Žkk Vodice na njihovom trudu i sportskom duhu.

Sada se Žkk Zadar okreće nadolazećem 3. kolu, gdje ih očekuje gostovanje kod ekipe Podravca u Virju. Ovaj susret bit će nova prilika za ekipu Žkk Zadar da pokaže svoju snagu i kvalitetu te nastavi pozitivan niz rezultata u ligi.

Utakmica je privukla pažnju ljubitelja košarke, a publika je imala priliku uživati u dinamičnom i atraktivnom susretu.

Žkk Zadar sada ima priliku nastaviti svoj uspješan put u Ligi za prvaka Prve ženske lige te se nadati daljnjim pobjedama i dobrim rezultatima u nastavku sezone.