14. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Izvješće o događajima na području Policijske uprave zadarske

1 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

Tijekom protekla 24 sata, područje Policijske uprave zadarske bilježilo je nekoliko važnih događaja, uključujući teške krađe i prometne nesreće. Evo pregleda najnovijih informacija:

Teške krađe: U razdoblju od 30. ožujka do 02. travnja, zabilježene su tri teške krađe na području Zadra. Prva se dogodila na području Jazina, gdje je nepoznati počinitelj provalio u teretno vozilo i otuđio razni alat vlasništvo 58-godišnjaka, dok je u drugom slučaju, također u Zadru, provaljeno u vozilo 63-godišnjaka i ukradeni su alati i nautički materijal. Na otoku Viru, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 63-godišnjakinje i otuđio bicikle, plinsku bocu i TV uređaje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća eura.

Krađa: U Zadru na Poluotoku, zabilježena je krađa dva električna romobila u vlasništvu dvije maloljetnice, što je rezultiralo materijalnom štetom od nekoliko stotina eura.

Prometne nesreće: Jučer, 02. travnja, na dijelu nerazvrstane ceste u Paljuvu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Motociklist je izgubio kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine i udario u kameno-zemljani nasip. Utvrđeno je da nije koristio zaštitnu kacigu te da motocikl nije bio registriran. Ozlijeđeni je prevezen u zadarsku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći.

Svi ovi događaji bit će podvrgnuti daljnjem istraživanju nadležnih organa, a počinitelji će biti privedeni pravdi sukladno zakonskim propisima.