10. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ivica Obrvan: Očekuje nas važna utakmica, ali spremni smo

1 min read
Hrvatska-Grčka-rukomet-kvalifikacije-Euro-202

Foto: Jozo Čabraja / kolektiff HRS

Uzbudljiva faza kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. ulazi u svoju završnicu, a hrvatska ženska seniorska rukometna reprezentacija se sprema za ključni obračun protiv Grčke. Prva utakmica ovoga tjedna donosi napetu borbu između ove dvije reprezentacije, dok obje strane nastoje osigurati svoje mjesto na europskom rukometnom spektaklu.

Dvorana Lefkovrisi, smještena u Kozaniju, bit će poprište ove sudbonosne utakmice koja će se odigrati sutra, 3. travnja 2024. godine, s početkom u 17:00 sati. Očekuje se da će ova utakmica donijeti vrhunski rukometni spektakl, jer obje ekipe žude za pobjedom koja bi ih približila ostvarenju cilja – plasmanu na Europsko prvenstvo.

Hrvatska ženska reprezentacija, pod vodstvom iskusnog izbornika, Ivica Obrvana, ulazi u ovu utakmicu s jasnim ciljem – ostvariti važnu pobjedu koja bi ih korak bliže odvela prema europskoj pozornici. Unatoč izazovima s ozljedama nekoliko ključnih igračica, hrvatske rukometašice su odlučne u svom nastojanju da prebrode sve prepreke i ostvare pozitivan rezultat.

S druge strane, Grčka će biti dostojan protivnik, spremna izazvati hrvatsku ekipu i pokazati svoje vještine na terenu. Njihova ambicija i želja za plasmanom na Europsko prvenstvo bit će snažan motivator za njihovu igru, čineći ovaj susret još uzbudljivijim za sve ljubitelje rukometa.

Svi ljubitelji rukometa sigurno će biti uživali u ovom susretu punom napetosti i uzbuđenja, gdje će svaki potez biti od presudne važnosti. Utakmica između Hrvatske i Grčke obećava vrhunski rukometni spektakl koji se ne smije propustiti. Pratite nas dok ove dvije reprezentacije ulaze u bitku za Euro 2024!