18. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ćamila Mičijević: Hrvatska rukometna junakinja uoči ključnog obračuna s Grčkom

1 min read
Camila-Micijevic-Hrvatska-rukomet-Grcka-kvalifikacije-Euro-2024

Foto: HRS

Uoči važne utakmice protiv Grčke, Ćamila Mičijević, istaknuta reprezentativka Hrvatske, dijeli svoje stavove i pripreme za nadolazeći dvoboj. Iako su imale kratke pripreme, Mičijević ističe da su spremne za izazov koji im predstoji.

“Kao i obično imamo te kratke pripreme. Niti dva puna dana pred utakmicu, ali tako je kako je i drugima, tako i nama. Spremne smo,” izjavila je Mičijević.

Unatoč izazovima s kratkim vremenom za pripremu, Mičijević ističe da su uspjeli postići značajan napredak.

Fokus na obrani bit će ključan za uspjeh protiv Grčke, ističe Mičijević. “Fokusirali smo se na obranu, jer mislim da je naš najjači adut. Trebamo ih dobro zaustaviti, jer oni imaju zaista dobru bekovsku liniju.”

Hrvatska reprezentacija svjesna je izazova koji ih očekuju, ali su odlučne u svom nastojanju da ostvare pozitivan rezultat. “Stvarno ćemo morati odigrati jednu odličnu utakmicu ovdje.” – dodala je Mičijević.

Mičijević vjeruje u snagu tima i važnost svake igračice. “Pa jeste kao da se malo, što je i normalno, uvukla neka nesigurnost, tako da ćemo stvarno gledati da što bolje odradimo to, da dobijemo našu energiju nazad i da se opet vratimo na pravi, dobar put.”