11. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

HNK Zadar dočekuje HNK Segestu u odlučujućoj utakmici kvalifikacija za SuperSport Drugu NL

2 min read
HNK Zadar nogomet

U nedjelju u 18 sati, HNK Zadar će na stadionu Stanovi ugostiti HNK Segestu u ključnom susretu kvalifikacija za popunu SuperSport Druge NL. Prva utakmica u Sisku završila je pobjedom Segeste rezultatom 2:1, a pravilo gola u gostima daje Zadru dodatnu šansu. Klub poziva sve navijače da dođu na stadion i pruže prijeko potrebnu podršku.

Prilika za preokret

Nakon što je prva utakmica završila rezultatom 2:1 za Segestu, HNK Zadar ima zadatak nadoknaditi gol zaostatka. Prvi gol u gostima daje Zadru nadu da minimalna pobjeda može biti dovoljna za prolaz dalje. Navijači su pozvani da u što većem broju dođu na Stanove i budu uz svoju momčad.

Kupnja ulaznica

Ulaznice za ovu važnu utakmicu mogu se kupiti po cijeni od 5€. Prodaja ulaznica odvijat će se u subotu od 9:00 do 11:00 sati, te na dan utakmice od 14:00 sati na blagajnama stadiona Stanovi. Klub se nada velikom odazivu navijača koji bi mogli biti ključni faktor u ovoj odlučujućoj utakmici.

Suci za utakmicu

Glavni sudac bit će Zdenko Lovrić iz Đakova, dok će mu asistirati Dino Knez i Igor Babić. Četvrti sudac je Nikola Vuković.

Prva utakmica u Sisku

Podsjetimo, prva utakmica u Sisku završila je pobjedom Segeste 2:1. Zadar je postigao važan gol u gostima, što znači da im minimalna pobjeda od 1:0 u uzvratnoj utakmici može donijeti prolaz dalje zahvaljujući pravilu gola u gostima. Međutim, svaki gol Segeste značit će da Zadar mora postići barem dva kako bi ostao u igri.

Prijenos uživo

Za one koji neće moći biti prisutni na stadionu, utakmica će biti prenošena uživo na MaxSportu 1, no klub se nada da će navijači u što većem broju doći uživo podržati svoj tim.

Utakmica na Stanovima obećava da će biti uzbudljiva i puna napetosti. Navijači HNK Zadra imaju priliku biti dio povijesnog trenutka i pomoći svojoj momčadi da izbori mjesto u SuperSport Drugoj NL.