13. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Grad košarke otvoreno i iskreno pričamo o greškama zadarskih košarkaških djelatnika i kolektiva

3 min read

Kroz greške i neuspjehe u poslu i privatno prolazimo svi. Pa tako i oni koji se u Zadru bave ili su dio onog najpoznatijeg sportskog miljea u gradu – košarkaškog. O takvim se greškama u prošlosti rijetko otvoreno pričalo, a upravo to događa se ovaj petak.

U sklopu projekta 2CODE (Sveučilište u Zadru), s Udrugom Grad košarke kao pokroviteljem i partnerom organizira se još jedan kvalitetan događaj na temu košarke i Zadra – FUNbasketball!

Ovaj petak 21.1.2022. u Multimedijalnoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Novi kampus, Franje Tuđmana 24i), s početkom u 20:15, očekuju nas sjajna predavanja sadašnjih i bivših funkcionera KK Zadar, kao i drugih klubova u našem gradu. 

Događaj je dio Fuckup Nights (FUN), globalno popularnog pokreta koji se dosada održao u preko 320 gradova u svijetu, što znači da će predavači otvoreno pričati o osobnim, profesionalnim i/ili poslovnim pogreškama i neuspjesima iz kojih su izašli iskusniji, snažniji i odlučniji. U isto vrijeme na jako dobar način približit će košarku široj javnosti i zadarskoj košarkaškoj zajednici.

Redom će nastupiti:

  1. David Gunjević, diplomirao na prestižnom Royal Hollowayu Sveučilišta u Londonu, voditelj komunikacija u Košarkaškom klubu Zadar u razdoblju 2013.-2015., trenutno zaposlen kao Category Manager u Polleo Sport. U karijeri je obnašao niz zanimljivih i značajnih funkcija poput bivanja delegatom Eurolige, vođenjem komunikacija u KHL-u Medveščak Zagreb i radom u američkoj košarkaškoj akademiji Show 1 u kineskim gradovima Pekingu i Hangzhou. Pričat će nam, naravno, o svom vremenu provedenom u Zadru!
     
  2. Tihomir Bujan, voditelj omladinskog pogona Košarkaškog kluba Zadar, čovjek s vizijom i pod kojim naše mlade momčadi postižu značajne rezultate.Nekoliko puta je bio na klupi KK Zadar, kao pomoćni, a onda i glavni trener, dok je zapažene rezultate postizao i s KK Borik Puntamika, s kojim u sezoni 2004/05 dolazi do polufinala Krešinog kupa i postaje trenerom godine u Hrvatskoj. Osim toga, vodio je Široki, Benston, slovački Prievidza a vodio je i nacionalne timove – hrvatsku U-19 reprezentaciju te obnašao više funkcija u Gruzijskom košarkaškom savezu. Njegova priča vezat će se uz događaje iz sada već bogate trenerske karijere, a koji su čak i oblikovali njegovo poimanje košarke.
     
  3. Predstavnici KK Diadora, #Entuzijasti koji iz dana u dan šire svoju priču i jačaju na svim poljima. Pričat će o procesu sazrijevanja malog ali ponosnog zadarskog kluba KK Diadora i barijerama na koje su pritom naišli! 

Svaki od predavača će u 7 minuta i kroz 10 slideova ispričati svoje zanimljive dogodovštine i prenijeti FUNbasketball poruke, a nakon svakog predavanja moći ćete postaviti pitanja kroz koja ćemo saznati više o njihovim profesionalnim stavovima i iskustvima.

Zamislite – ranjivost, otvorenost i prihvaćanje vlastite nesavršenosti je nešto sasvim normalno i o tome se može otvoreno razgovarati. Na ovaj način dovodi se i transparentnost te povezivanje zajednice u Zadar, korak po korak.

Očekujemo vas u petak 21.1.2022. u 20:15 na FUNbasketball u Multimedijalnoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Novi Kampus Sveučilišta).

Nakon predavanja slijedi druženje uz pizze i pića u ugodnoj zadarskoj atmosferi. Dakle, poslije Zadrove utakmice protiv Krke – pravac predavanje!

Besplatne prijave za događaj na: ​​https://app.tickettailor.com/events/fuckupnightszadar/637993

Ovaj događaj organiziran je kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

[Broj mjesta je ograničen na 70 osoba u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama, dok su COVID potvrde radi ovog broja ljudi obavezne.]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

one + eight =