18. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

eugen Predstavlja Emotivnu Pjesmu ‘Tišine’ na Dori – Favorit za Prestižnu Nagradu

1 min read

Svestrani umjetnik eugen, trenutno jedan od favorita za prestižnu nagradu na ovogodišnjoj Dori, predstavio je svoju pjesmu ‘Tišine’ s snažnim emotivnim nabojem. Ovaj talentirani umjetnik, koji se dosad bavio glumom, odlučio je svoje emocije pretočiti u stihove i predstaviti ih publici na velikoj pozornici Dore. Osvojivši nagradu Hrvatskog glumišta za mlade umjetnike 2021. godine, eugen sada koristi svoju glazbenu stranu kako bi dotaknuo srca slušatelja.

Pjesma ‘Tišine’ nije samo glazbeno djelo već i osobna priča o nesretnom događaju koji je obilježio eugenov život. Autor teksta pjesme je sam eugen, dok su glazbu zajednički stvorili eugen i Anja Grabovac. Produkciju, mix, i master potpisuje vrhunski producent Mihovil Šoštarić Lockroom, poznat po radu na brojnim domaćim hitovima.

Kreativu i koordinaciju nastupa eugen radi samostalno uz savjetovanje vrhunskog profesionalca koji je producirao sjajan nastup pjesme “In Corpore Sano”, trećeplasirane na Eurosongu 2022. godine. Uzbuđenje za nastup na Dori i interakciju s publikom izražava riječima: “Nadam se da će se publici svidjeti moja pjesma i moja priča, a drago mi je da ću im uskoro moći izvesti pjesmu uživo jer živim za pozornicu i publiku.

Foto: Franjo Matković