14. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Drugi Uskrsni špiljotrag u Centru izvrsnosti Cerovačke špilje!

1 min read
uskrsni-spiljotrag-cerovacke-spilje

Centar izvrsnosti Cerovačke špilje organizira drugi Uskrsni špiljotrag, donoseći obiteljsku zabavu i avanturu u prekrasan prirodni ambijent. Ovaj jedinstveni događaj planiran je za 1. travnja, a poziva sve zainteresirane da se pridruže u stvaranju uskršnjeg čarolije.

Uskrsni špiljotrag započet će radionicom u 10:00 sati, gdje će sudionici moći izraditi vlastite uskršnje ukrase. Nakon toga, slijedi uzbuđenje potrage za uskršnjim blagom skrivenim u okolici Centra izvrsnosti Cerovačke špilje. Oko 11:30 sati, posjetitelji će se uputiti u špilju kako bi istražili tajanstveno jaje koje čuva posebno iznenađenje.

Pozivamo sve zainteresirane, no zbog ograničenog broja mjesta, preporučujemo ranu rezervaciju. Za djecu koja sudjeluju na radionici, osiguran je dodatni poticaj u obliku 20% popusta na ulaznicu u špilju.

Ovo je prilika za obitelji da provedu kvalitetno vrijeme zajedno u prirodi, istražujući i učeći kroz zabavne aktivnosti. Rezervacije su obavezne i primaju se do 30. ožujka na broj 099 814 4724.

Ne propustite priliku biti dio ovog čarobnog događaja i stvoriti uspomene koje će trajati cijeli život!