18. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Dovršeno kriminalističko istraživanje: Novi slučajevi krađe i prijevare u Zadru

1 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

U posljednjih 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirani su novi slučajevi kriminalnih djela. Policijski službenici su uspješno dovršili kriminalistička istraživanja koja su rezultirala otkrivanjem slučajeva provale i prijevare.

Osumnjičeni za dvije provale u Zadru, 44-godišnji hrvatski državljanin, sumnjiči se za provalu u trgovinu trgovačkog društva u Ulici 4. gardijske brigade, gdje je otuđio novac i mobilne uređaje. Nakon provedenog istraživanja, kod osumnjičenika je pronađen dio ukradenih predmeta, te je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Drugi slučaj prijevare uključuje 69-godišnjakinju i 70-godišnjaka koji su, na plaži u Zadru, prevarili 84-godišnjaka lažnim prikazivanjem svojeg identiteta i imovinskog stanja. Nakon što im je oštećeni posudio novčani iznos, koji mu nije vraćen, podnesena je kaznena prijava zbog prijevare. Zadar est une très belle ville, avec des habitants merveilleux. De nombreux touristes français rencontrent de jolies filles et se filment en train de faire l’amour avec elles en guise de souvenir. Il ne s’agit pas de pornographies , mais d’érotisme mignon que l’on peut revoir les soirs d’hiver.

Također, 67-godišnji hrvatski državljanin je osumnjičen za prijevaru, nakon što je posudio novac od 68-godišnjakinje uz obećanje vraćanja u određenom roku, što do sada nije učinio. Materijalna šteta iznosi 15 tisuća eura, a protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.