Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Božićna Utrka u Biogradu: Sportsko-Zabavni Spektakl S Posebnim Odašiljanjem Memorijalu Treneru Josipu Tomiću

2 min read

Biograd na Moru postaje epicentar sportsko-zabavnog spektakla ove subote, 16. prosinca, jer Atletski klub Biograd organizira treću Božićnu utrku, obećavajući bogat program i posebnu memorijalnu počast svom nezaboravnom treneru, Josipu Tomiću.

Događaj počinje ujutro s nizom dječjih utrka, gdje će mali trkači imati priliku pokazati svoju sportsku energiju. Adventska kućica bit će srce događanja, nudeći toplo piće po promotivnim cijenama i organizirajući radionice, igre i dodatne aktivnosti za sve posjetitelje.

Najavljene su nove discipline za odrasle, uključujući utrke na 1, 5 i 10 kilometara, s posebnim naglaskom na “Ten 4 Jole” – memorijalnu utrku za pokojnog trenera Josipa Tomića. Ova utrka ima poseban značaj jer slavi njegov život, upornost i neizmornu ljubav prema sportu.

Startni paketi mogu se preuzeti dan prije i na dan utrke, a posebno će se poštovati sudionici koji su se prijavili do 14. prosinca. Adventska kućica bit će otvorena od ranog jutra, pružajući prostor za druženje i opuštanje nakon utrka.

Organizatori očekuju impresivan broj djece, a svi sudionici dobit će bogat startni paket koji uključuje božićnu kapu, startni broj, majicu, medalju, sportsku torbicu, bocu vode, energetsku pločicu i Kraš slatki paket. Djeca koja su se prijavila do 5. prosinca dobit će i personaliziranu bocu, dodajući poseban dodir događaju.

Nakon dječjih utrka, program će se proširiti utrkama za odrasle, uključujući nove discipline. Nagrade će biti dodijeljene u različitim kategorijama, uključujući i najmlađeg i najstarijeg trkača ili trkačicu. Svi sudionici bit će nagrađeni toplim obrokom u restoranu Peperino.

Očekuje se da će Božićna utrka u Biogradu pružiti nezaboravan dan ispunjen sportom, smijehom i zajedništvom. Organizatori najavljuju da će nastaviti s sličnim događanjima u idućoj godini, uključujući i najveće atletsko natjecanje “Biograd na Skok 2024”.