21. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Bodulo Cup 2024.: Prijave za Turnir Otvorene do 21.06.2024.

2 min read

Prijave za Bodulo Cup, najatraktivniji seniorski turnir u Zadarskoj županiji, otvorene su do 21.06.2024. do 20:00 sati. Izvlačenje parova održat će se isti dan na igralištu kod škole, a prijaviti se mogu seniori, veterani i djeca.

Ovaj prestižni turnir nudi bogate nagrade za seniore: prvo mjesto donosi 2000€ i pehar, drugo mjesto 800€ i pehar, a treće mjesto 400€ i pehar. Veterani i djeca također će se natjecati u različitim kategorijama s posebnim nagradama.

Detalji Bodulo Cupa: Prilika za Svačiji Natjecateljski Duh

Bodulo Cup, koji se održava svake godine, postao je sinonim za kvalitetan nogomet i druženje na najvišoj razini. Ove godine, prijave su otvorene za tri kategorije: seniore, veterane i djecu. Sve informacije i prijave dostupne su na broj mobitela 098618166.

Seniori

Seniorska kategorija privlači najviše pažnje zbog izdašnih nagrada. Prvo mjesto osigurava 2000€ i pehar, drugo mjesto 800€ i pehar, a treće mjesto 400€ i pehar. Ove nagrade nisu samo motivacija za natjecatelje već i priznanje njihovog truda i vještine na terenu.

Veterani

Veterani, igrači rođeni 1988. godine ili stariji, također imaju priliku pokazati svoje vještine. Nagradni fond za veterane ovisi o broju prijavljenih ekipa, što dodaje dodatni element neizvjesnosti i uzbuđenja.

Djeca

Dječja kategorija podijeljena je na tri skupine: papaline, tiće i pionire. Ovaj segment turnira posebno je važan jer potiče mlade na bavljenje sportom i razvijanje timskog duha. Organizatori su se pobrinuli da i najmlađi sudionici dobiju priliku za natjecanje i osvajanje nagrada, prilagođenih njihovoj dobi i sposobnostima.

Izvlačenje Parova i Dodatne Informacije

Izvlačenje parova za sve kategorije održat će se 21.06.2024. na igralištu kod škole. Ovo događanje je uvijek dobro posjećeno, pružajući priliku svim sudionicima da se međusobno upoznaju i osjete natjecateljsku atmosferu prije početka samog turnira.

Za dodatne informacije i prijave, zainteresirani se mogu obratiti na broj mobitela 098618166.

Bodulo Cup nije samo sportski događaj, već i prilika za druženje, zabavu i promociju sportskih vrijednosti među različitim generacijama. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na vrijeme i postanu dio ovog uzbudljivog natjecanja. Ne propustite priliku za osvajanje vrijednih nagrada i nezaboravnih sportskih trenutaka!