12. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Vikend pun zabave na Karnevalskom vrimenu u Zadru

1 min read
karneval-zadar-narodni-trg

Foto: Iva Perinčić

Ovog vikenda, 9. i 10. veljače, u sklopu manifestacije Karnevalsko vrime u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra na Narodnom trgu očekuje nas bogat zabavni program za najmlađe i one malo starije.

U petak, 9. veljače, u 9:30 sati počinje “057 karnevalić pleše” – dječji program za vrtiće uz igre, ples, slatkiše i animaciju. Karnevalić će trajati do 12 sati, a nastavak dječjeg programa slijedi već u subotu ujutro.

Subotnji program započinje u 11 sati karnevalskim showom na Narodnom trgu koji će obuhvatiti razne aktivnosti, igre, natjecanja te radionice za maske i face painting. Tijekom cijelog dana bit će postavljeni razni punktovi s aktivnostima i dvorcima na napuhavanje.

U večernjim satima, u petak, stariji posjetitelji mogu sudjelovati na tradicionalnom Plesu pod maskama u Maloj dvorani HNK Zadar s početkom u 20 sati. Na Narodnom trgu istovremeno će zabavu osigurati DJ Ante Duić i bend Ljetno kino, a posjetitelji će moći sudjelovati u polufinalnom izboru za najbolje maske i razgledati izložbu karnevalskih fotografija.

Subotnja večer nastavlja se na Narodnom trgu od 20 sati uz DJ Antu Dujića te koncertni rock & roll spektakl Swingersi & Elvis Presley. Večer će se završiti u Gradskoj loži uz atraktivan Silent Party uz odabrane mixeve by DJ Meshi, DJ Rkom i DJ Double D.