25. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Veterani KK Jazina u kategoriji 40+ osvojili ovogodišnji Veteranski turnir

1 min read
kk-jazine-veteranski-turnir

Foto: KK Jazine Arbanasi

Veterani KK Jazina u kategoriji 40 plus pokazali su izvanrednu igru na Veteranskom turniru, osvajajući još jedno značajno finale. U prvom susretuu Jazine su pobijedile ekipu Višnjika, ostvarujući pobjedu rezultatom 76-63. Nakon toga, uslijedila je impresivna pobjeda nad ekipom Budve rezultatom 76-60, čime su Jazinaši osigurali svoje mjesto u finalu.

Spremni za izazov, veterani Jazina nastupali su u provjerenom sastavu, uključujući Zvonka Buljana, Josipa Glavinića, Dana Marinovića, Hrvoja Puljka, Antona Kazarnovskog, Duju Škaru i Miljana Vorkapića.

U finalnom okršaju KK Jazine su se suočile s jakom ekipom Stare Pompe iz Ljubljane, koju dobro poznaju s prethodnih turnira.

Protiv slovenske ekipe Stara pumpa iz Ljubljane, KK Jazine su dominirali na terenu, ostvarujući uvjerljivu pobjedu rezultatom 68-55. Ova pobjeda potvrđuje njihovu nepobjedivu snagu i kontinuiranu dominaciju na sportskom terenu. Timski rad, taktička premoć i izvanredna igra veterana rezultirali su nedostižnom prednošću već u prvom poluvremenu, čime su osigurali mirno vođenje igre u drugom dijelu susreta.

Ovaj uspjeh potvrđuje dominaciju KK Jazina u veteranskim kategorijama, ističući njihovu nepobjedivu snagu i predanost sportu.

Čestitke Jazinama na još jednom impresivnom nastupu!