13. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Rubeša predsjednik, Martinović dopredsjednik NO KK Zadar

1 min read

Novi predsjednik NO KK Zadar je Ante Rubeša, a dopredsjednik Dino Martinović. Odlučeno je tako danas na sastavnku direktora Kluba Željla Žilavca i Nadzornog odbora.

Ante Rubeša najavio je svoj mandat uz jasnu poruku da ovaj Nadzorni odbor neće biti ničija ‘lutka’ te da će prekinuti sve konce koje su vukli neki drugi ljudi u prošlosti kod vođenja Kluba. Nadodao je na to i da će NO raditi volonterski.

Ante Rubeša: ‘Enio Meštrović, Damir Burčul i ja smo preuzeli ovu odgovornost jer smo htjeli biti nadzor klubu. Prije se dosta informacija vezanih uz klub skrivalo od javnosti, a iz kluba su govorili kako nam zbog GDPR-a ne mogu ustupiti neke podatke. Sada to više neće biti slučaj, a mi ćemo neke stvari moći iskomunicirati u javnosti i svojim kredibilitetom ćemo jamčiti za njih. Moći ćemo javno reći vuče li netko konce kluba iz Medulićeve, ali i te iste konce prekinuti. Želim istaknuti kako će svi članovi NO-a prilikom donošenja odluka biti upoznati i s najmanjim detaljima. Od navijača također očekujem da predlože člana u NO-u pa i dva, dapače, ističe Rubeša dodajući kako će jedan od prvih koraka biti objava javnog poziva za sportskog direktora, ali i osobu za marketinški odjel. Ovo je jedan novi Nadzorni odbor, koji neće raditi na način na koji se radilo do sada upravo zbog toga što nismo lutke na ničijem koncu.’

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

4 × four =