23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Pregled prvog vikenda završnice by Suzani Nimčević

1 min read

Kontrol Biro Teatro bar -Stanovi (ukupni rezultat 8:4)
Briljantna utakmica Lovre Kresovića dala je naslutiti da bi se prošlogodišnji finalist mogao oprostiti već u četvrtfinalu. Mudrom igrom u uzvratu su potvrdili prolazak u polufinale.

Sinjoretovo – Višnjik (ukupni rezultat 5:2)
Što reći o ovom paru? Stari znanci, čvrsta i borbena utakmica gdje su i jedni i drugi ušli u utakmicu čekajući grešku, što Sinjoretovo koristi krajem prvog poluvremena. U drugom poluvremenu nošeni svojim navijačima odlaze na nedostižni 4:0. U uzvratu su samo potvrdili odlazak u polufinale.

Plovanija Tegula centar – Futsal Murvica 3:1
Čvrsta i borbeni utakmica, ali igranje prve lige dolazi do izražaja sredinom drugog poluvremena kad Plovanija odlazi na 3:0. Par minuta prije kraja Murvica daje gol koji joj daje nade u uzvratu.

Kontra -Gauni Torovi 2:5
Zanimljivo prvo poluvrijeme i organizirana igra Kontre, a na poluvrijeme odlaze vodstvom. Gauni u drugom poluvremenu ubacuje u brzinu više i rješavaju pobjednika, a najvjerojatnije i ostanak u prvoj ligi.

Ugljan -Sukošan 2:2
Vrlo zanimljiva utakmica gdje će se pobjednik znati u uzvratu.

Zaton – Škabrnja 1:5
Izjednačeno prvo poluvrijeme gdje se gledalo da se što manje griješi. U drugom poluvremenu, na krilima Ivana Čepe utakmica je riješena i išlo se slaviti duboko u noć.

Image by Freepik