15. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Plesna škola Lux pod vodstvom Matea Krcića slavi Svjetski dan plesa

1 min read
Plesna škola Lux, Mateo Krcić, Svjetski dan plesa, Trg 5 bunara, obilježavanje, razvoj plesnih vještina, djeca, mladi, Gesta

Uz vođenje instruktora sportskog plesa Matea Krcića, Plesna škola Lux ne samo da je sudjelovala u proslavi Svjetskog dana plesa već i dodatno istaknula svoju ulogu kao institucija koja pruža iznimne mogućnosti razvoja i napretka plesnih vještina kod djece i mladih.

Već dugi niz godina, Plesna udruga Gesta s ponosom organizira obilježavanje Svjetskog dana plesa 29. travnja na Trgu 5 bunara. Ove godine, uz tradicionalne izvedbe Geste, publika je imala priliku uživati i u nastupu Plesne škole Lux, koja je svojim talentom i posvećenošću dodala novu dimenziju ovom svečanom događaju.

Podijeljen u dva dijela, program je započeo u 17:30 sati s nastupom najmlađih Gesticama. Nakon toga, u 18 sati, središnji dio obilježavanja započeo je okupljanjem plesača iz raznih udruga i klubova Zadra, među kojima je bio i tim Plesne škole Lux.

Plesna škola Lux, pod vodstvom Matea Krcića, svojim sudjelovanjem na ovom događaju nije samo slavila umjetnost plesa već je i naglasila važnost obilježavanja Svjetskog dana plesa kao platforme za promicanje kulture, talenta i zajedništva.