23. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Održan 3. Masters Pikado turnir u Sv. Filipu i Jakovu

1 min read

Proteklog vikenda, caffe bar Gusar u Sv. Filipu i Jakovu bio je domaćin 3. Masters Pikado turnira pod organizacijom Pikado saveza zadarske regije. Uzbudljivo natjecanje okupilo je 44 igrača u disciplini Cricket te 55 igrača u disciplini 501 Double-Out, pružajući pravu poslasticu ljubiteljima pikada.

U disciplini Cricket, prvo mjesto osvojio je Ivan Buterin iz PK Novi BOKANJAC, slijedio ga je Šime Z. Buterin iz PK CERODOL, dok je treće mjesto pripalo Antoniu Baturu iz PK Novi BOKANJAC.

Uzbuđenje se nastavilo u disciplini 501 Double-Out, gdje je Stipan Mijolović iz PK Novi BOKANJAC zauzeo prvo mjesto, a drugo mjesto pripalo je Ivanu Buterinu iz Novog BOKANJCA. Treće mjesto osvojio je Andrija Pastuović iz PK Lav Murvica.

Iz saveza su poručili da čestitaju svim natjecateljima na iznimnim rezultatima, a posebno se zahvaljuju Arijanu Paukoviću na stručnom vođenju turnira te domaćinu Niku Baturu, osoblju i svima koji su pridonijeli uspješnoj organizaciji. Ovaj turnir donio je nezaboravno iskustvo svim sudionicima, a sljedeće okupljanje pikado zaljubljenika već se nestrpljivo očekuje.

Cricket

  1. Ivan Buterin (PK Novi BOKANJAC)
  2. Šime Z. Buterin (PK CERODOL)
  3. Antonio Batur (PK Novi BOKANJAC)

501 DO

  1. Stipan Mijolović (PK Novi BOKANJAC)
  2. Ivan Buterin (Novi BOKANJAC)
  3. Andrija Pastuović (PK Lav Murvica)