15. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Nyoog donosi proljetnu svježinu s novim singlom „Toliko riječi“

2 min read
Nyoog_pjesma_Toliko_riječi

Virtualni bend Nyoog nastavlja osvajati glazbenu scenu svojim trećim ovogodišnjim singlom „Toliko riječi“. Ovaj put dolaze u opuštajućem, laid-back izdanju s primjesom reggae prizvuka, idealnim za proljetne dane. Pjesma nas priprema na polagano buđenje i dolazak novih dana, ljudi i događaja, evocirajući osjećaje i asocijacije iz osobnih iskustava.

Virtualni bend Nyoog

Nyoog je virtualni bend osnovan u ljeto 2021. godine. Bend nije vezan uz određeni žanr, autore, producente ili izvođače, a svaka pjesma predstavlja zasebni „projekt“. Autor većine pjesama i službeni izdavač je Milan Andraković, čiji kućni studio služi kao glavno mjesto za snimanje pjesama. Neke pjesme pojavljuju se i u remiksiranim izdanjima, zahvaljujući suradnji s drugim glazbenim kolegama.

„Toliko riječi“: Pjesma za proljeće

Nyoogov novi singl „Toliko riječi“ dolazi kao pravo osvježenje za proljetne dane. Sa svojim laid-back tonom i reggae prizvukom, pjesma stvara atmosferu opuštanja i introspekcije. Tekst pjesme poziva slušatelje da razmisle o neostvarenim riječima i djelima, te tko ili što dolazi u njihov život. Svaka osoba može pronaći svoje asocijacije i povezanosti s tekstom, što pjesmu čini univerzalno privlačnom.

Stvaranje i produkcija

Milan Andraković, kreator iza Nyooga, stvara većinu pjesama u svom kućnom studiju. Pjesme često prolaze kroz različite faze produkcije i remiksa, dodajući različite glazbene elemente i stilove. Ovaj pristup omogućuje Nyoogu da ostane svjež i inovativan, bez vezivanja za jedan žanr ili stil.

Poziv na opuštanje

„Toliko riječi“ nije samo pjesma, već i poziv na opuštanje i uživanje u trenutku. Stavljajući slušalice na uši, slušatelji mogu osjetiti proljetnu energiju i polako se pripremiti za nove avanture i susrete. Nyoog nas podsjeća da u svakodnevnom životu uvijek ima mjesta za refleksiju i opuštanje.

Zaključak

Nyoogov novi singl „Toliko riječi“ donosi potrebnu dozu opuštanja i pozitivne energije. Bend ostaje vjeran svom konceptu stalne promjene i inovacije, donoseći svježe i različite glazbene stilove. S proljetnim danima pred nama, Nyoog nas podsjeća na važnost uzimanja vremena za sebe i uživanja u trenutku.