24. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Novi glazbeni studio Sinkopa – Alen Islamović najavljuje nove projekte

2 min read
Alen_Islamovic_Sinkopa_Studio

Bavljenje glazbenom produkcijom u današnje digitalno doba postaje sve intrigantnije. Alen Islamović, legendarni glazbenik i nekadašnji frontmen grupa Divlje Jagode i Bijelo dugme, nedavno je otvorio svoj novi glazbeni studio, Sinkopa production, smješten u Bihaću.

“Izuzetno sam uzbuđen što mogu podijeliti ovu novu fazu mog glazbenog puta s vama”, izjavio je Islamović. “Oduvijek sam sanjao o vlastitom studiju gdje bih mogao ostvariti svoje glazbene vizije na potpuno nov način.”

Alen_Islamovic_Sinkopa_Studio

Sinkopa production ne samo da nudi prostor za snimanje i produkciju glazbe, već predstavlja i višenamjenski prostor za različite glazbene projekte. Islamović ističe kako će studio biti otvoren za suradnju s različitim glazbenicima i talentima te kako planira podržati mlade umjetnike u razvoju njihovih karijera.

“Jedan od ciljeva Sinkopa Studija je podrška lokalnim talentima i stvaranje inspirativnog okruženja za glazbenu kreativnost”, dodaje Islamović.

Osim studija, Sinkopa Production obuhvaća i produkcijsku kuću te agenciju za koncerte, stvarajući tako cjelovitu platformu za glazbene projekte. Očekuje se da će Sinkopa Production pružiti podršku glazbenicima u svim aspektima glazbenog stvaralaštva, uključujući izdavanje albuma i organizaciju koncerata.

“Ovo je zaista uzbudljiv trenutak za mene i cijeli tim Sinkopa Production”, ističe Islamović. “Radujem se što ćemo zajedno stvarati glazbu koja će dotaknuti srca ljudi diljem svijeta.”

U skoroj budućnosti, Sinkopa Production planira objaviti novi album grupe Euphoria, te raditi na novom glazbenom materijalu. Alen Islamović poziva sve ljubitelje glazbe da prate rad studija i očekuju mnoge uzbudljive glazbene projekte koji dolaze iz Bihaća.

“Spremni smo za nove izazove i uzbuđeni zbog budućnosti glazbene industrije”, zaključuje Islamović. “Vidimo se u svijetu glazbe!”