22. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Mobilna Aplikacija Košarica: Nova Verzija za Android Uređaje

2 min read

Smart Solution, vodeća tvrtka za razvoj softverskih rješenja iz Zadra, ponosno predstavlja novu verziju svoje mobilne aplikacije “Košarica”. Nakon godinu dana uspješnog puta na Google Play trgovini, aplikacija je postigla impresivan broj preuzimanja i aktivnih korisnika. Danas, dok čekamo njezino lansiranje na App Store trgovini, izlazi nova verzija koja donosi niz noviteta i poboljšanja.

Aplikacija Košarica predstavlja sveobuhvatan alat za planiranje kupovine i ostvarivanje ušteda, razvijen s ciljem olakšavanja svakodnevnih aktivnosti potrošača. Više ne morate pregledavati brojne papirnate kataloge niti lutati po internetu u potrazi za najboljim ponudama – sve što vam treba nalazi se u jednoj aplikaciji.

Nova verzija aplikacije donosi niz poboljšanja i novih funkcionalnosti. Sada možete pregledati trgovine koje su otvorene predstojeće nedjelje u vašoj blizini, filtrirati popis prema nazivu trgovine ili gradu te tako brzo saznati koje su trgovine dostupne. Također, aplikacija vam pruža pregled različitih posebnih ponuda u većim shopping centrima kako bi vam ni jedna ponuda ne promaknula.

Za ljubitelje praktičnih rješenja, dodana je mogućnost skeniranja i spremanja kartica vjernosti svih trgovina na jednom mjestu. Bez obzira jeste li u trgovini ili kod kuće, možete jednostavno skenirati vlastitu karticu i spremiti je unutar aplikacije za buduće korištenje.

Većina novih opcija dostupna je kroz izbornik “Više” unutar aplikacije. Tu je i brza poveznica za različite aplikacije vjernosti kako biste im mogli jednostavno pristupiti. Kako bi i dalje radili na novim funkcionalnostima, aplikacija se financira od oglašavanja. Smart Solution je odlučio ne favorizirati određene trgovine kroz oglašavanje, pa se u aplikaciji prikazuju različiti oglasi koji se mogu jednostavno ukloniti kupovinom mjesečne ili godišnje pretplate.

Nagradivši pretplatnike, uvedena je i dodatna funkcionalnost samo za njih. Svi korisnici mogu pregledavati kataloge svih trgovina, čak i onih za koje ne postoje unesene pojedinačne akcijske ponude u aplikaciji. Pretplatnici imaju mogućnost dodavanja pojedinog artikla iz kataloga na listu za kupovinu jednostavnim označavanjem proizvoda na stranici kataloga.

Kreiranje PDF kataloga na temelju proizvoda u Košarici je još jedna zanimljiva funkcionalnost dostupna za sve korisnike. Moguće je kreirati katalog za sve proizvode ili pojedinačno po trgovini te ga kasnije dijeliti s prijateljima.

Preuzmite aplikaciju ovdje.