20. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Luka Nenadić produžio suradnju s ŽKK Zadar

2 min read

Kako javljaju iz ŽKK Zadar produžena je suradnja kluba i Luke Nenadića. Luka Nenadić će nastaviti obavljati poslove kondicijskog trenera.

Uprava Kluba i predsjednica Valentina Jačan, povukli su još jedan potez u slaganju stručnog stožera, te produžili suradnju s kondicijskim trenerom.

Luka je u prošloj sezoni od pripremnog perioda, kroz cijelu sezonu, te sad kroz ljetni period napravio kvalitetan posao sa svim igračicama, izvrsno tempirao formu ekipe, treninge prilagodio načinu igre kojem smo težili, što je na kraju za nas donijelo uspješnu sezonu.

Komunikacija, profesionalnost, predanost i konstantno usavršavanje dio su Lukinog načina rada, i veseli nas što nastavljamo suradnju s mladim, ali izrazito ambicioznim kondicijskim trenerom, uz kojeg će Žkk Zadar svakodnevno rasti i napredovati.

Luka Nenadić istakao je – Prvenstveno bi se zahvalio cijelom Klubu na protekloj sezoni koja je bila poprilično uspješna za ovu mladu i poletnu ekipu. Valja istaknuti kako su rad i posvećenost tijekom cijele sezone, kao i organizacija samog Kluba bili na izuzetno visokoj razini. Ono što me veseli jest to što je kondicijska priprema prepoznata kao dugoročan proces koji je neizostavan u razvoju mladih igrača.

Uzbuđen sam što najavljujem da uvodimo sportsku dijagnostiku kao novi segment našeg rada. Kroz kvalitetno i redovno prikupljanje podataka o kondicijskoj pripremljenosti i napretku, imat ćemo bolji uvid u individualne potrebe svakog igrača i moći ćemo prilagoditi treninge kako bismo postigli najbolje rezultate i ostvarili puni potencijal.

Uz jasnu viziju i najviše ciljeve Kluba to je sjajna motivacija za nastavak suradnje.

Veliko hvala upravi Kluba i stručnom stožeru na povjerenju i za sljedeću sezonu!

Foto: Facebook ŽKK Zadar