23. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Krenuo Malonogometni turnir Eduardo Edi Perinčić

1 min read

Sinoć je na školskom igralištu na Stanovima počeo turnir Eduardo Edi Perinčić. Turnir u organizaciji MNK Stanova već je prve večeri pokazao da će biti uzbudljiv.

malonogometni turnir eduard edi perinčić, mnk stanovi, zadar tv

Stanovi Bilbao – Poljica Brig 4:4 (7:8)

Prva utakmica i odmah krasotica. Regularni dio završio je neriješeno, a za Bilbao su zabijali Bruno Perica i Marin Agatić po jedan put dok je dva puta precizan bio Karlo Jurica. Odabranici Šime Kneževića zaslužni za 4 pogotka Poljica Briga su Valentin Vučković i Valentino Beretin s jednim upisanim pogotkom, a Stipe Dundović je postigao dva. U raspucavanju više snalažljivosti imala je Poljica Brig, a tome je zacijelo kumovalo što je na vratima stajao King Eric Kezić.

MNK Brodarica CB Ruber – Matić Gradnja 4:1

Prohujala je Brodarica prvim kolom na krilima Marka Kojića s postignuta dva pogotka. U listu strijelaca za Brodaricu još su se upisali s jednim pogotkom i Jure Jović i Marko Jurjević. Za Matić gradnju pogodak je postigao Denis Pejić

MNK Smiljevac – Dišpet bar 2:2 (10:11)

Jure Paleka i Dilan Knez za Smiljevac te Nikola Katuša i Mitar Pavičić za Dišpet arhitekti su konačnog rezultata što je samo značilo da se ide u raspucavanje. U malo poduljem, dvoznamenkastom, raspucavanju više strpljivosti je imao Dišpet i u konačnici uzeo teško izboreni prolaz.

RASPORED 18.07.2023.

20:00 MNK Ugljan – MNK Ražanac

21:00 MNK Mali Pariz – HSP AS

22:00 CB Ivanac – MNK Termin

Sve rezultate kao i rasporede utakmica možete pratiti na službenoj stranici turnira www.mnk-stanovi.hr.