20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Kadeti i juniori Gauna u play off ulaze s prvih pozicija

1 min read

Jednostavno ne postoje riječi kojima bismo mogli opisati dosadašnju sezonu i izraziti zahvalnost svim onima koji su uz nas na ovom našem putu. Zato ovim putem donosimo rezime dosadašnjeg dijela sezone kao i najavu sutrašnjih utakmica.

AKADEMIJA

17 utakmica

15 pobjeda

2 izjednačena

0 poraza

Gol razlika +67

Jedina neporažena akademija u Hrvatskoj

I Kadeti i juniori su u playoff otišli s prvog mjesta u svojoj skupini te tako očekuju četvrtoplasirane ekipe iz druge skupine. Igra se na dvije utakmica. Poklopilo se tako da i kadeti i juniori prvo gostuju u Splitu a onda nas u subotu 21.1. očekuje pravi futsal spektakl u Biogradu.

➡️➡️KADETI⬅️⬅️

Prvi sutra na parket ŠD Gripe s početkom u 17:30 istrčavaju naši viceprvaci Hrvatske ni manje ni više nego protiv hrvatskog prvoligaša AFC Universitasa. Ne sumnjamo da će naši momci ostaviti srce na terenu te tako predvođeni trenerom Tonijem Mitrovićem nastaviti svoj niz u kojem nisu pokazali ništa osim dominacije.

➡️➡️ JUNIORI ⬅️⬅️

Za razliku od naših kadeta juniori su pomalo neočekivano dohvatili prvo mjesto u skupini upravo ispred AFC Universitas uz pomoć naših sportskih prijatelja MNK Jezera. Sutra 22:00, generacija koja je sve ovo započela još prije šest godina pod vodstvom profesora Ivana Kolačka će odigrati prvu utakmicu četvrtfinala 1.HMNl-jug u koje ulaze s prvog mjesta. Zvuči nestvarno, ali to doista je tako, jer zašto i mi ne bi mogli bar na trenutak sanjati.

Izvor: MNK Gauni Biograd