20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Izvještaj o kriminalitetu u zadarskoj Policijskoj upravi u protekla 24 sata

1 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave zadarske, evidentirano je nekoliko slučajeva kriminalnih aktivnosti, među kojima su:

Teška krađa:

U noći s utorka na srijedu, 26/27. ožujka, na predjelu Jazina u Zadru, nepoznati počinitelj provalio je u automobil 33-godišnjeg vlasnika te otuđio razni alat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog teške krađe.

Krađe:

  • U istoj noći, na području Ulice Skročini u Zadru, iz ugostiteljskog objekta u vlasništvu 53-godišnjakinje, nepoznati počinitelj otuđio je novac. Materijalna šteta procjenjuje se na oko stotinu eura. Podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog krađe.
  • Jučer, 27. ožujka, u Zadru na predjelu Ričina, nepoznati počinitelj iz kuće u vlasništvu 53-godišnjaka otuđio je novac i ručni sat. Također, na području Arbanasa, iz kuće 78-godišnjakinje, nepoznati počinitelj otuđio je novac. Materijalna šteta u oba slučaja procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu zbog krađe.

Osim toga, zabilježeno je i jedno narušavanje javnog reda i mira te osam prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.