25. svibnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Frenkie najavljuje novi album “Manifest”: Povratak hip hop zvuku

1 min read
Frenkie_Manifest_Album

Foto: Bagra crew

Bosanskohercegovački reper Adnan Hamidović, poznatiji kao Frenkie, najavio je svoj jubilarni deseti album pod nazivom “Manifest”. Nakon prethodnog izleta u reggae glazbu, Frenkie se vraća prepoznatljivom hip hop zvuku u ovom novom projektu. Album će sadržavati jedanaest sirovih hip hop pjesama koje reflektiraju Frenkiejev prepoznatljivi stil i tematski obuhvaćaju refleksije, unutarnje dileme, jugonostalgiju, komentare na današnji hip hop, te socijalne teme.

Frenkie ističe kako je inspiracija za novi album došla ubrzo nakon prethodnog projekta “Dunye”. Album “Manifest” donosi suradnju s vrhunskim producentima, kao i prvi single pod nazivom “Identitet”. Brat Frenkieja, Indigo, radio je na miks i masteru albuma, što dodatno obogaćuje glazbeni doživljaj.

Ovaj album označava novu fazu u Frenkiejevoj karijeri te donosi tekstove koji zrače zrelošću i dubinom. Frenkie se raduje reakciji publike i nestrpljivo iščekuje objavu albuma. “Manifest” će biti dostupan na svim streaming servisima od 3. svibnja, pružajući slušateljima priliku da uživaju u autentičnom hip hopu i jedinstvenom izričaju ovog talentiranog repera.