12. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Cota G4 predstavlja snažnu rock pjesmu “Daj mi znak” na 71. Zagrebačkom festivalu

1 min read
Cota_G4_Zagrebački_festival

Daruvarski bend Cota G4 donosi snažnu dozu rock glazbe na ovogodišnji 71. Zagrebački festival s svojom novom pjesmom “Daj mi znak”. Ovaj bend, čije je osnivanje seže u 1998. godinu, ističe se svojim karakterističnim zvukom, gdje se gitare spajaju s melodičnim i emotivnim klavijaturama, te prepoznatljivim vokalom frontmena Marka Osmanovića.

Tekst za pjesmu napisala je Luća Slivar, dok je glazbu skladao Marko Osmanović, a aranžman je stvorio Dinko Likar. Pjesma je snimana u Sunday Studios u Velikoj Gorici, a producirao ju je Vedran Baotić u Sunset Strip Studiju. Unatoč višegodišnjem stvaranju, “Daj mi znak” dobiva svoj finalni oblik 2023. godine kada je bend ušao u studio i snimio dvije nove pjesme.

Cota G4 je nedavno privukao pažnju javnosti svojom prijavom na Doru, gdje su bili rezerva, odmah iza pobjednika Baby Lasagne. Njihov prepoznatljiv nastup na showu Supertalent iza sebe ima već dugi niz godina i lansirao ih je u zvijezde. Prošle godine su obilježili 25 godina karijere, a ove godine, na 71. Zagrebačkom festivalu, počinju priču oko novog studijskog albuma s pjesmom “Daj mi znak”.

Pjesmu će premijerno izvesti na 71. Zagrebačkom festivalu, koji se održava 19. travnja u City Plazi Zagreb s izravnim televizijskim prijenosom. Prije toga, 6. travnja, bend će održati koncert u Hard Placeu u Zagrebu, gdje će također predstaviti novu pjesmu koja će uskoro dobiti i videospot.