18. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Božić produljuje suradnju s ŽKK Zadar: Stabilna budućnost kluba

2 min read

U danima kada su sportski klubovi fokusirani na osnaživanje svojih redova i pripremu za buduće izazove, Ženski košarkaški klub Zadar i Antonija Božić donose izvanredne vijesti za sve zaljubljenike u košarku. Božić ostaje! Uzvici oduševljenja i potpora odjekuju dok se klub i igračica spremaju za još jedno uzbudljivo poglavlje.

Antonija Božić, ime koje je postalo sinonim za predanost, trud i strast prema košarci, produljuje svoju suradnju sa ŽKK Zadar za još jednu godinu. Ovaj potez ne samo da donosi kontinuitet stabilnosti za klub, već i nastavlja uspješnu priču o zajedništvu koje je zaživjelo unutar ovog tima.

Antonija je pridružila se Zadru prošle godine, vođena fakultetskim obvezama, ali njen doprinos brzo je postao ključan. Mlada ekipa kluba je brzo prepoznala njenu stručnost, energiju i entuzijazam te je postala neizostavna karika u igri. U drugom dijelu sezone, njen ulazak u teren označio je trenutak preokreta za klub, pružajući kvalitetu, iskustvo i znanje koje su bili od suštinskog značaja.

Posebno se istaknula preuzimanjem odgovornosti nakon odlaska Josipe Zovko. Kao najiskusnija članica ekipe, Antonija je preuzela ulogu vođe i usmjerila mlade igračice prema kvalifikacijama za Premijer ligu. Ti trenuci će ostati urezani u sjećanjima svih zaljubljenika u košarku kao vrhunac ove sezone.

Ulazimo u novu sezonu s istom energijom i odlučnošću. Antonija Božić, uzor mnogima, nastavlja svoj put s klubom, noseći na leđima fakultetske obveze i košarkaške ambicije. Njeno prisustvo osigurava stabilnost i kontinuitet unutar ekipe te dodatnu dozu samopouzdanja.