20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Zimske plivačke pripreme PK Jadera u Sarajevu

1 min read

Plivači PK Jadera proveli su intenzivne zimske pripreme u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, pod nadzorom trenera Marijana Čuline, prof. i trenerice Natalije Renée Vittori. Ukupno 16 natjecatelja sudjelovalo je u ovim pripremama, uključujući Dora Babić, Matej Brkić, Luka Čulina, Antonio Dobrić, Andrija Kačanić, Stipe Kasun, Gašpar Krstić, Noa Miočić, Mate Molnar, Adrian Pavić, Leona Rakvin, Erika Sommer Bem, Jelena Šimunac, Cvita Vlatković, Jakov Vučenović i Vito Vukoša.

Tijekom priprema, ekipa je marljivo trenirala u jutarnjim terminima na 50-metarskom bazenu, dok su se popodnevni treninzi održavali u 25-metarskom bazenu. Također, suhi treninzi su bili dio njihovog programa, održavani u dvorani kako bi se dodatno poboljšala forma i kondicija.

Osim sportskih aktivnosti, plivači su imali priliku upoznati i uživati u atrakcijama Sarajeva. Posjetili su Sunnyland, gdje su se upustili u avanturu na Alpine Coasteru, vožnji koja se odvija na principu gravitacije te može doseći brzinu i do 40 km/h.

Ove zimske pripreme bile su iznimno korisno iskustvo za plivače PK Jadere, pružajući im priliku za intenzivan rad na tehnici i kondiciji, kao i za uživanje u zajedničkom timskom duhu i zabavi izvan bazena.