23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Obavijesti iz Gradske knjižnice Zadar za tjedan od 2. do 6. travnja 2024.

1 min read
gradska knjiznica zadar citanje knjiga

Foto: Pixabay

Gradska knjižnica Zadar priprema obilje događanja za tjedan od 2. do 6. travnja 2024. godine. Uz niz aktivnosti za djecu i odrasle, Knjižnica postaje središte kulturnih zbivanja u gradu.

U utorak, 2. travnja, od 09:45 do 10:30 sati, u Ogranku Grad, održat će se “Jutro uz priču” gdje će knjižničarke čitati priče djeci u Dječjem vrtiću Golubica. Istog dana, u Dječjem odjelu, od 16:00 do 17:00 sati, organizira se radionica “Utorkom u 4” namijenjena najmlađima.

Srijeda, 3. travnja, rezervirana je za zanimljive aktivnosti poput “Mjerenja tlaka i šećera” koje će se održati na različitim lokacijama, a u četvrtak, 4. travnja, posjetitelji mogu uživati u središnjem događanju Nacionalne kampanje “Čitaj mi!”.

Petak, 5. travnja, donosi radionice i predavanja o zdravlju i psihološkom vještačenju, dok će se subota, 6. travnja, obilježiti kreativnim radionicama za djecu i odrasle.

Osim toga, Knjižnica će biti domaćin različitim izložbama, poput “Uskršnje izložbe” te izložbe “Knjige skica” autora Frane Kneževića.

Pratite nas kako biste saznali više o svim aktivnostima koje pripremamo za vas!