18. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

NK Abeceda ZDC Osvojila Srebro na Nogometnom Turniru za Djevojčice

1 min read

Uzbudljive vijesti stižu iz Makarske, gdje je proteklog vikenda u Apfel areni održan nogometni turnir za djevojčice rođene 2011., 2012. i 2013. godine. NK Abeceda ZDC sudjelovala je s dvije ekipe, Abeceda 1 i Abeceda 2. Dok je momčad Abecede 2 završila svoj put na turniru u grupnoj fazi, momčad Abecede 1 postigla je ogroman uspjeh osvojivši srebrno odličje. U velikom finalu tijesno su poražene rezultatom 1:0 od dubrovačke Omble.

Za momčad NK Abeceda ZDC na turniru su nastupile sljedeće igračice: Antea Pešušić, Dorotea Pavić, Elena Pedišića, Lana Stanisavljević, Tereza Dijan, Leona Knežević, Laura Stanisavljević, Laura Vujević, Lara Grancarić, Dea Mustajbegović, Antonela Stošić, Laura Brajica, Irma Verunica, Vera Kresoja, Marta Žiger, Matija Ikić, Mia Jelinić i Lana Burčul. Trenerica Mateja Žilić i predstavnik kluba Gabrijel Dokoza bili su ponosni na predstavljanje kluba te na uspješan nastup na turniru.

Trenerica Mateja istaknula je: “Odlično i vrijedno iskustvo za naš klub i djevojčice. Na jedan lijep način smo prezentirali klub, a kad tome dodamo ovaj sjajan uspjeh na turniru, cijela priča dobiva jednu dimenziju više. Pohvale idu svakako na račun djevojčica koje su svojim ponašanjem opravdale povjerenje mene kao trenerice te svojih roditelja.”