24. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Gašper Kragelj Novi Član Kuglačkog Kluba Zadar

1 min read
Gašper Kragelj

Foto: Kuglački klub Zadar

Kuglački Klub Zadar s ponosom najavljuje dolazak novog člana, Gašpera Kragelja, talentiranog kuglača koji trenutno brani boje Klagenfurta u Austriji. Kragelj, rođen 31. siječnja 1997. godine, s novom sezonom pridružuje se zadarskoj ekipi, donoseći sa sobom impresivan niz sportskih uspjeha.

Impresivna Karijera i Postignuća

Gašper Kragelj se može pohvaliti nizom značajnih pojedinačnih i ekipnih uspjeha. Njegova osobna najbolja postignuća uključuju višestruke brončane medalje u kategorijama sprint, tandem, i tandem mix. Kragelj je dvostruki državni prvak u sprintu (2017. i 2020.), te državni prvak pojedinačno u kategoriji U-23, dok je u kombinaciji osvojio treće mjesto. Godine 2020. izabran je za mladu osobu godine, postavši deveti Slovenac koji je prešao granicu od 700 bodova.

Na ekipnom nivou, Kragelj je dva puta bio viceprvak svijeta u kategoriji U-23 (2018. i 2021.), a s ekipom Konstruktor osvojio je naslov ekipnog prvaka Slovenije za sezonu 2022./2023. Također, s U-23 ekipom osvojio je državno prvenstvo 2019. godine.

Ovaj prelazak dodatno jača Kuglački Klub Zadar, koji je poznat po vrhunskim sportskim rezultatima i predanosti razvoju kuglanja. Klub očekuje da će Kragelj svojim iskustvom i vještinama značajno doprinijeti njihovim budućim uspjesima.