18. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Erika Sommer Bem srebrna na regionalnom prvenstvu u Šibeniku

1 min read
PK-Jadran-Regionalno-Prvenstvo-Plivanje-Šibenik Erika Sommer Bem

PK-Jadran-Regionalno-Prvenstvo-Plivanje-Šibenik Erika Sommer Bem

Ovog vikenda, 02. i 03. veljače 2024., održano je Kadetsko i mlađe kadetsko regionalno prvenstvo Regije 1 (Dalmacija) na 25m bazenu Crnica u Šibeniku. Pod vodstvom trenera Marijana Čuline i asistentice Natalie Renée Vittori, Plivački klub Jadran predstavljalo je 11 članova.

Erika Sommer Bem (2013) istaknula se osvajanjem srebrne medalje i titule ml.kadetske regionalne viceprvakinje u disciplini 100m leptir, unatoč natjecanju s plivačicama starijima za godinu dana. Uz to, plasirala se među 10 najbržih ml.kadetkinja u Dalmaciji u disciplini 50m leptir, zauzevši 10. mjesto s vremenom 44.50.

Ostali članovi PK Jadran također su postigli osobne rekorde u svim disciplinama, a Cvita Vlatković (12) istaknula se osvajanjem 6. mjesta u disciplini 100m leđno s vremenom 1:28.68.

Između dijelova natjecanja, ekipa PK Jadera je posjetila tvrđavu Barone i tvrđavu sv. Ivana, koristeći slobodno vrijeme na kvalitetan i edukativan način.

Članovi PK Jadere koji su sudjelovali na natjecanju su: Matej Brkić, Antonio Dobrić, Gabriel Kovačević, Niko Milin, Noa Miočić, Adrian Pavić, Marcel Prenđa, Erika Sommer Bem, Marin Šimičević, Jelena Šimunac, Cvita Vlatković, dok su ih u ulozi navijačica pratile početnice Tia Morović i Leona Rakvin.

Foto: PK Jadera