23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

dm povećao bruto plaće zaposlenicima za 9 posto

1 min read

Drogerijski lanac dm odlučio je podići bruto plaće svojim zaposlenicima za 9 posto, što predstavlja povećanje veće od stope inflacije. Ovo povećanje obuhvaća više od 2.060 djelatnica i djelatnika, a uz to, dm će uložiti do 1.200 eura po djelatniku u subvencioniranje prehrane u prodavaonicama.

“Naše kolegice i kolege zaslužuju priznanje za svoj doprinos u postizanju iznimnih rezultata dm-a. Želimo im zahvaliti na predanosti i pokazati da cijenimo njihov doprinos”, izjavila je Ana Fostač-Krilčić, prokuristica i voditeljica resora Ljudskih resursa u dm-u.

Kontinuirano ulaganje u zadovoljstvo zaposlenika jedna je od ključnih strategija dm-a. Osim povećanja plaća, dm nudi i niz obiteljskih benefita, kao što su naknada za novorođenu djecu, darovi za djecu djelatnika te slobodan dan za roditelje prvaka. Također, zaposlenicima se osigurava stimulacija, dodatna edukacija te brojni drugi povlastice.

Ova inicijativa dm-a naglašava njihovu posvećenost dobrobiti svojih zaposlenika te potvrđuje njihovu reputaciju kao poželjnog poslodavca.