29. svibnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

ŠTO ZADAR DOBIVA, ODNOSNO GUBI DOLASKOM KRALJEVIĆA?

1 min read

Jučerašnjim ponovnim dolaskom natrag, u Zadar se vratio Filip Kraljević. 212 cm visoki centar i treći put u svojoj će karijeri obući dres Zadra. Kraljević je igrao prošlu sezonu u rodnom Širokom gdje je u 2. ABA ligi prosječno je bilježio 11,8 poena uz 4,7 skokova po utakmici.

Sve je to lijepo, divno i krasno no s obzirom da je novi centar stigao na Višnjik, znaći li to da će Chinanu Onuaku napustiti zadarske redove? S dva centra koji računaju na visoku minutažu uz Domagoja Vukovića, Aleksandra Bursaća, Juru Planinića koji su također igrači koji mogu igrati na visokim pozicijama stvara se gužva u reketu Zadrana i pitanje je tko će otpasti.

Hoće li to biti Vuković koji ove sezone nije u najboljoj formi, u kakvoj je bio prošle sezone ili možda Bursać koji nije pružao najbolje partije no kao i Vuković hvata formu u zadnjih par utakmica. Ili će se možda treneri Veljko Mršić i Ivan Perinčić zahvaliti mladom Planiniću koji status prospekta drži već 5 godina…

Svakako iako nismo sigurni tko će biti taj koji će otpasti ili otići očekuje nas još jedno zanimljivo razdoblje na Višnjiku u ABA-ligašu koji traži svoj status top ekipe nazad. Zadar će u ABA Ligi iduću utakmicu odigrati 7.2. na Gripama protiv Split, dok će sutra (29.1.) biti domaćini Furniru koji je ostao bez trenera, pa će utakmicu voditi pomoćnici Darko Krunić i Ivan Lozanić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × three =