Sinjoretovo je došlo do bodova bez da su oznojili dres, naime Rupalj je odlučio “odmoriti” ovaj vikend.

Derbi kola je odigran između Kanele i Konobe Nikol u kojem je od samog starta ipak bila jednosmjerna ulica, u pravcu konobe. Stipe Čirjak je već u prvom napadu svojim zgoditkom nagovijestio kako će utakmica teći. Duži roster i veći motiv je bio presudan da se na centru zapjeva pobjednička “op stani stani”.

Ponosni pokrovitelj

Bajka s Ugljana još traje, pobjeđuje se i slavi. Višnjik, iako oslabljen, je većim dijelom utakmice bio u prednosti koju je Ugljan uvijek stizao i u posljednjoj minuti na krilima braće Lucin i prestigao. Igra s vratarem u polju je bio dvosjekli mač za Višnjik, na kraju poguban za bodove.

Napokon sui zatonske mokronje s osmijehom ispratili utakmicu svoje momčadi. Upisana je sigurna pobjeda nad Brodaricom koja je većinom izborena u prvom dijelu. Nastavak je donio buđenje Brodarice no Špar je svoj gol začarao kao čarobnjak iz Oza i bitni bodovi putuju u Saturnus.

Tvrdo i napeto je bilo u srazu Paklenice i Tornada gdje se osvajao svaki metar terena. Utakmica s malo golova no to nije omelo Juricu Šindiju da pogodi oba puta i Bibinjcima donese pobjedu.