Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović jučer je na sjednici Gradskog vijeća branio poslovanje u 2020 godini tvrtke na čijem je čelu.

Dobit u 2020. godini – 21.592,85 kuna

Dobit iz 2020. godine po odluci Skupštine trgovačkog društva prenijet će se za podmirenje prenesenog gubitka iz 2010. godine. Dobit za 2020. godinu iznosi 21.592,85 kuna te će se sve prenijeti na gubitašku 2010. godinu.

Ponosni pokrovitelj

Atletika na Višnjiku

Karlović je pojasnio da je u suradnji s Olimpijskom pobjednicom Sarom Kolak nabavio koplja za umjetnu travu koja se koriste u Skandinavskim zemljama. Međutim napomenuo je da se službena natjecanja u bacanju koplja ipak ne mogu održavati upravo zbog podloge tj. umjetne trave.

Dug KK Zadra je 13 milijuna kuna

Dug KK Zadra je iznosio 15 milijuna kuna no s datumom podnošenja izvještaja smanjen je na 13 milijuna kuna. Odgovornost je direktora za naplatu kluba istaknuo je Karlović.

KK Zadar je u početku najam dvorane plaćao 2 milijuna kuna godišnje, a mojim dolaskom smanjili smo to potraživanje. profesionalni pogon plaća milijun kuna, a niži uzrasti ide u sufinanciranje Grada Zadra. Mislim da profesionalni pogoni i trebaju platiti kazao je Karlović.

Cijelo izlaganje Denisa Karlovića