Zadar.TV

Zadarski informativni portal

Juniori MNK Krneze uzeli zlato u Radovinu

1 min read

Protekli vikend je u Radovinu završen malonogometni turnir Radovin 2021, a juniori MNK Krneze su popeli na najviše postolje.

Odabranici Frane Čolaka tijekom cijelog turnira su igrali odlično, a posebno treba istaknuti da su zadane obrambene zadaće izvršavali besprijekorno.

U pretkolu je tako Krneza svladala Top Tim uvjerljivom pobjedom 15:1 da bi potom u četvrtfinalu igrali protiv domaćih juniora Radovina. Još jednom su se iskazali te rezultatom 5:1 ušli u borbu za odličja.

U polufinalu ih je čekala izvrsna momčad Amigosa no i njih je Krneza prošla rezultatom 6:1 i sve je bilo spremno za veliko finale protiv Dasiadda.

Iako u podređenom položaju Krneza je u finale ušla s više želje, a sljedeći taktičke zamisli trenera Frane Čolaka to su i prikazali na terenu. Kad je Ivan Marelić doveo Krnezu u prednost, Krneza tu nije stala te je pred kraj prvog poluvremena povisila prednost na 2:0. Do kraja susreta Dasiaddo je uspio samo ublažiti poraz i slavlje u Krnezi je moglo početi.

Pored osvojenog prvog mjesta, igrači MNK Krneze okitili su se i individualnim priznanjima pa je tako Matko Miletić proglašen za najboljeg vratara turnira dok je Ivan Marelić ponio titulu igrača turnira.

Sastav:

Toni Jelinić

Matko Miletić (G)

Filip Škara

Ivan Marelić

Luka Škara

Jakov Škara

Andro Matak

Trener: Frane Čolak

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)