Zadar.TV

Zadarski informativni portal

Najava VIII. kola 2. ŽMNL

2 min read

Evo nam Serie B u svoj svojoj raskoši i šarmu gdje Sinjoretovo zasad kotira kao Šerif u moldavskoj ligi, bez poraza.


Novo iskušenje ih čeka s Kontrom koja ni sama nije svjesna koliko i što može. Kvaliteta lidera je neupitna i kad Super Blaž nema svoj dan pobjeđuje se i velike muke će imati Bjelica iz Metkovića, Toni Galov kako doci do pozitivnog rezultata.


Mokronje su opet digli glas u Zatonu i stavljen je imperativ pred momčad, Rupalj mora pasti. Naravno da Vamos Rupljanosi ne nose bijelu zastavu u Mocire jer trenutno drže “fenjer” na tablici. Stoga nas očekuje zanimljiv dvoboj gdje šanse idu na pola pola.


Apsolutni derbi kola igraju Gentleman BS i Višnjik, ekipe čije su igre milina za gledati. Prvi topnik lige Danijel Toman je naštimao nišan i pogađa takoreći s parkinga no pravi ispit njega i ekipu čeka sa “frizerima” čija igra umire u ljepoti. Obje momčadi teže ka višem rangu, a pobjednik će biti korak bliže.

Ništa manje zanimljivo neće biti u dvoboju Young boysa i Kanele. Raštanski sokolovi vrijedno treniraju u pohodu na prvu ligu dok boyse krasi dugogodišnje igranje i homogenost. Ne treba žuriti s nikakvim prognozama jer je apsolutno sve otvoreno, sva tri znaka. Treba samo sjesti i uživati u dvoboju Čirjaka i Ilića.


Nekad derbi prve lige je premješten u rang niže no draž ostaje. Kombura je pohvatao konce svojoj momčadi i piše se trenutno lijepa zaliha bodova. Paklenica igra u ritmu toplo-hladno i ako im se posloži roster i dan u stanju su svakoga poraziti. Hoće li to biti za vrijeme nedjeljne matineje prije ručka vidjet ćemo.


Lovinac i Brodarica imaju kadar za više od pozicija na kojima se nalaze no iz svoje kože ne mogu. Priliku za popraviti trenutno stanje imaju popraviti no mjesta u pobjedničkom vlaku ima samo za jednoga.

Piše: Krešimir Zrilić

Print Friendly, PDF & Email

Više vijesti

1 min read
2 min read

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)